Hlavní obsah

Manchester United přišel o zraněné dánské reprezentanty Höjlunda a Eriksena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Manchesteru United se budou muset v nejbližších týdnech obejít bez dvojice dánských reprezentantů Rasmuse Höjlunda a Christiana Eriksena. Oba se zranili při sobotním utkání Premier League s Lutonem a podle dnešního vyjádření klubu budou chybět minimálně do konce listopadu. Oba rovněž vypadli z nominace Dánska na nadcházející zápasy kvalifikace o postup na mistrovství Evropy.

Foto: Liselotte Sabroe, ČTK/AP

Útočník Manchester United Rasmus Hojlund.

Článek

Eriksen musel v zápase s Lutonem, který United vyhráli 1:0, vystřídat kvůli zranění levého kolena už v prvním poločase. Höjlunda vyřadily ze hry po přestávce svalové problémy.

„Christian má zranění kolena, které ho vyřadí na zhruba měsíc, Rasmus má natažený sval. Doufáme, že se do konce listopadu znovu zapojí,“ uvedl Manchester v prohlášení. United po reprezentační pauze čeká 26. listopadu zápas s Evertonem, o tři dny později je na programu utkání Ligy mistrů s Galatasarayem Istanbul.

V dánském dresu zmeškají oba reprezentanti nadcházející dva duely. Druhý tým skupiny H hostí 17. listopadu o skóre vedoucí Slovinsko, o tři dny později nastoupí v Severním Irsku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.