Hlavní obsah

Nasri se vsadil o 300 tisíc, že Arsenal nevyhraje trofej dřív než Manchester City

Manchester

Záložník Manchesteru City Samir Nasri provokuje fanoušky Arsenalu. S proslulým britským televizním moderátorem Piersem Morganem se vsadil o deset tisíc liber (téměř 300 tisíc korun), že Manchester City získá jakoukoli trofej dřív než Arsenal.

Foto: Phil Noble, Reuters

Samir Nasri z Manchesteru City (vlevo) uklidňoval gestem Jordana Hendersona z Liverpoolu. Teď ale sám rýpe do fanoušků Arsenalu.

Článek
Fotogalerie

Nasri právě z Arsenalu přišel do týmu Roberta Manciniho. A svým přestupem vyvolal silnou nevoli mezi fanoušky Kanonýrů. Čtyřiadvacetiletý fotbalista totiž svůj přestup odůvodnil tím, že v Arsenalu neměl žádnou šanci získat jakoukoliv trofej.

Francouz ví dobře, že tento několikaletý půst (Arsenal získal naposledy trofej v roce 2005) působí na činovníky Arsenalu i jejich fanoušky jako rudý prapor na býka. Alespoň částečnou satisfakci tak mohla pro londýnský tým znamenat výhra nad Manchesterem City v nedělním utkání 32. kola Premier League.

Zapomeňte na mě, vzkázal Nasri

Citizens po porážce ztrácejí na vedoucí Manchester United již osm bodů a šest kol před koncem je téměř jisté, že titul v lize již nezískají. Ani jeden z týmů se tak v letošní sezóně radovat z žádné trofeje nebude, ale Nasri si přesto do fanoušků Arsenalu rýpl.

„Jsem si vědom, co jsem řekl o trofejích. A jsem si jistý, že ji zvednu nad hlavu s Manchesterem City ještě předtím, než nějakou získá Arsenal," napsal na sociální síti Twitter a pokračoval. „A chci vzkázat všem fanouškům Arsenalu, aby už celou záležitost přešli. City je deset bodů před vámi," neopomněl. „Jen podporujte tým a na mě zapomeňte," dodal nakonec.

To rozlítilo novináře, moderátora a porotce v britských show Pierse Morgana, který je známým fanouškem Kanonýrů. Reagoval: „Vsadím 10 tisíc liber, že se Nasri plete". A Francouz přispěchal s odpovědí. „Žádný problém. Sázka platí a výhra půjde na charitu," napsal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.