Hlavní obsah

Nasriho agent popřel záložníkův přestup do Arsenalu

PAŘÍŽ

Agent talentovaného záložníka Samira Nasriho popřel zprávy, že dvacetiletý fotbalista přestoupil z Olympique Marseille do Arsenalu. Reagoval tak na informace francouzského reprezentanta, který na svých internetových stránkách v pondělí oznámil, že s londýnským klubem podepsal čtyřletý kontrakt a Marseille za něj dostane 16,8 miliónu eur (asi 400 miliónů korun).

Článek

"Jednání mezi kluby a hráčem stále probíhají," řekl Jean-Pierre Bernes listu L'Equipe. "Nic ještě není hotové, všechny detaily přestupu jsou stále pouze věcí diskuze. Oznamovat teď něco jiného by bylo velmi předčasné," dodal.

Záložník přitom o přestupu do Arsenalu v pondělí informoval na svých internetových stránkách jako o hotové věci. Web je však od uvedení zprávy o transferu nefunkční.

Nasri působil v Marseille od roku 2004, kdy pomohl reprezentaci do 17 let ke zlatu na mistrovství Evropy. Na kontě má také 12 zápasů v seniorské reprezentaci, v kterých vstřelil dva góly. Jako náhradník dvakrát zasáhl do hry i na mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku, kde Francie vypadla už v základní skupině.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.