Hlavní obsah

Neslyšel Bocelliho, neviděl korunovaci. Fanoušek Lišek v historické chvíli usnul!

Londýn

Hej, probuď se a vstávej, jsme mistři... Celý Leicester byl na nohou, neboť se dočkal senzační mistrovské korunovace. Jeden z fanoušků Lišek ovšem během utkání s Evertonem (3:1) přímo uprostřed oslav na tribuně usnul a nebyl k probuzení. Kamery si ho samozřejmě našly a úsměvný výjev nechybí v přehledu vtipných a bizarních scének 37. kola fotbalové Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Nejspíš za to mohl alkohol, zkrátka nebyl k probuzení. Docela kumšt fandit Leicesteru a pak zaspat chvíli, kdy je korunován nejsenzačnějším mistrem v ligových soutěžích za poslední léta...

Zmožený příznivec Lišek každopádně o moc přišel. Oslavy byly velkolepé, novopečení mistři vyvedli na trávník i své partnerky a dítka, přehlídka to byla náramná.

Samotný úvod naznačil, že jde o mimořádnou chvíli. Nevidomý italský tenorista Andrea Bocelli zazpíval árii Nessun Dorma. „Fantazie! Andrea mi v týdnu zavolal a oznámil: Chci jet s tebou. Z Leicesteru cítím něco magického," poukázal Bocelliho krajan Claudio Ranieri, trenér senzačních mistrů.

On sám je spíš suchar, na oslavy ho neužije. „Jsem tichý, usedlý člověk. Ani v mládí jsem nevymetal diskotéky. Nahoře si ťuknu s majitelem a půjdu spát," hlásil italský kouč hned na hřišti.

To ještě netušil, že ho brankář Schemichel s obráncem Fuchsem na následné tiskovce zlijí od hlavy až k patě šampaňským...

Reklama

Související témata: