Hlavní obsah

Olympijský šampion Matheus Cunha bude hostovat ve Wolverhamptonu

Brazilský fotbalista Matheus Cunha bude od ledna hostovat ve Wolverhamptonu v anglické lize. Třiadvacetiletý útočník a olympijský vítěz je hráčem Atlética Madrid, za které od loňského srpnového příchodu nastřílel ve 40 utkáních šest gólů, byť nastupoval převážně v pozici náhradníka. Oba kluby to oznámily na svých webech. Při splnění určitých podmínek se Brazilcovo angažmá změní na trvalé s platností do roku 2027.

Foto: Pablo Morano, Reuters

Olympijský šampion Matheus Cunha bude hostovat ve Wolverhamptonu

Článek

"Ještě jsme našli pod vánočním stromkem jeden dárek," uvedl anglický klub na twitteru. Matheus Cunha je první posilou mužstva po listopadovém příchodu nového trenéra Julena Lopeteguie.

Matheus Cunha byl součástí brazilské reprezentace, která na loňských olympijských hrách v Tokiu obhájila zlato. Ve finálovém duelu se Španělskem otevřel skóre, Brazilci pak zvítězili 2:1 v prodloužení. V té době byl hráčem Herthy Berlín, předtím působil v Lipsku a Sionu. Má za sebou osm reprezentačních startů za brazilský A-tým, ve třiadvacítce a olympijském výběru zaznamenal v 21 zápasech 18 branek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články