Hlavní obsah

Parádní gesto reprezentačního útočníka! Na tohle fanoušci jen tak nezapomenou

Burnley/Praha

Představte si, že se rozhodnete, že si splníte sen. Nasednete na letadlo a podniknete 31 hodin dlouhou cestu jen proto, abyste viděli svůj srdcový klub hrát naživo. Unavení dorazíte na místo a najednou se dozvíte, že zápas byl zrušen. Zklamání musí být veliké. O to větší radost musíte mít ze zprávy, že vás na příští zápas zve samotný kapitán reprezentace a hvězda Tottenhamu Harry Kane jako své hosty. Ano, tento příběh se opravdu stal.

Foto: Craig Brough, Reuters

Ligový zápas Burnley s Tottenhamem byl kvůli sněhu zrušen.

Článek

Manželský pár z amerického Dallasu podnikl dalekou cestu do Burnley na zápas svého milovaného Tottenhamu. „Z Dallasu do Londýna a do Burnley, 31 hodin bez spánku, pouze jsme pili kafe, jedli sýrové sušenky a zase pili kafe," napsali Ken a Brandi Saxtonovi na svém Twitteru.

Věděli, že předpověď na zápasový den není ideální, měl být mráz, a také mělo sněžit. „Ale když klub milujete, " nebylo co řešit. Jenže zápas byl zhruba hodinu a půl před výkopem kvůli hustému sněžení zrušen. Dlouhá cesta tak byla zbytečná.

Příspěvek manželů se začal šířit po sítích a doputoval až k samotné hvězdě Spurs a anglickému reprezentantovi Harrymu Kaneovi. „Právě mi přišel tento tweet a jsem z vás úplně vedle," napsal útočník. „Za vaše nasazení a jako kompenzaci za zrušený zápas bych vás rád pozval na domácí zápas jako své hosty, až zase budete v Londýně," šokoval fanoušky.

Pár byl ze zprávy nadšený. „Harry Kane nás osobně pozval na zápas Spurs!!!" odpověděla Brandi. „Harry, vůbec to není nutné, ale rádi bychom tvou nabídku přijali. Děkujeme Ti i všem fanouškům, kteří se ozvali," napsal Ken.

Reklama

Související témata: