Hlavní obsah

Po fotbalovém Portsmouthu chce peníze Campbell i Udine

Finančně zdecimovanému klubu z Portsmouthu hrozí stále nové a nové potíže. Nejhorší tým tabulky Premier League dal k soudu kvůli nevyplacené mzdě a bonusům bývalý obránce Sol Campbell, k arbitráži CAS ho zase žene Udine, kterému jihoanglický klub dluží splátky za přestup Sulleymana Muntariho.

Článek

Bývalý reprezentační obránce Campbell, jenž se před nedávnem vrátil na půlroční hostování do Arsenalu, žaluje Portsmouth o 1,7 milionu liber (téměř 51 milionů korun). Bývalý zaměstnavatel mu údajně dluží na osobnostních právech a bonusech.

Své peníze chce také italské Udine, které před dvěma lety prodalo Portsmouthu ghanského záložníka Muntariho za zhruba sedm milionů liber. Britská média uvádějí, že anglický klub stále nesplatil ještě asi čtyři miliony liber, a mluvčí italského celku dnes potvrdil, že se Udine obrátilo na CAS.

Portsmouth zažívá krizové období na hřišti i mimo něj. Nejenže mu vážně hrozí sestup, ale klub je před bankrotem. Navíc má zablokované přestupy, neboť už třikrát nezaplatil hráčům včas výplaty a dluží na daních.

Reklama

Související témata: