Hlavní obsah

Pogba přišel o zlatou medaili z mistrovství světa

Francouzský fotbalový reprezentant Paul Pogba přišel minulý týden po vloupání zlodějů i o zlatou medaili pro mistra světa z roku 2018. Dům záložníka Manchesteru United vykradli během osmifinálového utkání Ligy mistrů proti Atléticu Madrid, které "Rudí ďáblové" prohráli 0:1 a se soutěží se rozloučili.

Foto: Phil Noble, Reuters

Fotbalista Manchesteru United Paul Pogba.

Článek

"Ukradli matčiny šperky a také mou zlatou medaili z mistrovství světa," řekl Pogba s odstupem času deníku Le Figaro. Během cesty za triumfem na šampionátu v Rusku patřil Pogba ke klíčovým hráčům a vstřelil vítěznou branku při finálové výhře 4:2 nad Chorvatskem.

Devětadvacetiletý fotbalista hned po vloupání na sociálních sítích popsal, že v domě v té době spaly jeho děti. "To mě děsí ze všeho nejvíc. Chůva zavolala ochranku a zamkla se s dětmi v pokoji. Pár dní byla v šoku, ale důležité je, že se nikomu nic nestalo," uvedl už druhý vykradeným fotbalista United v tomto kalendářním roce. V lednu během ligového zápasu vnikli lupiči do domu obránce Victora Lindelöfa.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.