Hlavní obsah

Poslední šance pro Ronalda? Agent ho nabídl německému gigantovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budoucnost Cristiana Ronalda v Manchesteru United je stále nejistá. Každou chvíli se objevují informace o tom, že ho klub buď chce udržet za každou cenu, nebo naopak ho s radostí nechá jít. Sám hráč chce však stále s největší pravděpodobností z Anglie utéct. Kam? To je však otázka. Nyní se vyrojily informace o tom, že agent ho nabídl bundesligové Borussii Dortmund. Ta však o sedmatřicetiletého útočníka nejeví zájem, je pro klub příliš starý.

Foto: John Sibley, Reuters

Cristiano Ronaldo chce údajně mermomocí odejít do Borussie Dortmund.

Článek

Atlético Madrid, Chelsea, Bayern Mnichov... Jen slabý výčet klubů, které prý jevily zájem o portugalského kanonýra. Nyní do hry vstoupil údajně další hráč. Je jím bundesligová Borussia, kterou v květnu opustila její největší hvězda, norský šutér Erling Haaland, který přestoupil do Manchesteru City.

Dortmund však v tomto případě nefiguroval jako aktivní zájemce. Podle německých médií a CBS Sports Ronalda černožlutým nabídl jeho agent Jorge Mendes. Ti však o sedmatřicetiletého hráče nestojí. Je pro ně už příliš starý. Navíc jeho plat, který momentálně bere v Manchesteru United, je více než dvojnásobný oproti nejlépe placeným hráčům německého celku.

Pětinásobný vítěz Zlatého míče tak zase musí jít o dům dál. Moc času a možností už však nemá. Na Old Trafford je však stále více frustrovaný a svou negativní náladu přenáší i na zbytek týmu, což se jeho vedení pochopitelně nelíbí.

Reklama