Hlavní obsah

Ronaldo věří, že s trenérem Ten Hagem se na Old Trafford vrátí úspěchy

Hvězdný útočník Cristiano Ronaldo je přesvědčený, že s trenérem Erikem ten Hagem, který se po sezoně ujme fotbalistů Manchesteru United, se na Old Trafford vrátí úspěchy. Vedení mu však musí dát dost času.

Foto: David Klein, Reuters

Cristiano Ronaldo z Manchesteru United při utkání s Arsenalem.

Článek

United naposledy získali trofej před pěti lety a ani letos neprožívají podařenou sezonu. V anglické lize jsou až šestí bez šance na účast v Lize mistrů. Klub proto angažoval Ten Haga z Ajaxu, od kterého si slibuje, že vrátí Rudé ďábly k úspěchům.

Nizozemský kouč, jenž na lavičce nahradí Ralfa Rangnicka, vedl amsterodamský klub od sezony 2017/18, získal s ním tři tituly a v roce 2019 postoupil do semifinále Ligy mistrů.

"V Ajaxu odvedl fantastickou práci a je to velmi zkušený trenér," řekl Ronaldo klubovému webu. "Ale aby mohl něco změnit, musíme mu dát dost času," zdůraznil pětinásobný držitel Zlatého míče.

"Samozřejmě, že věřím, že tady bude mít úspěch. Pojďme věřit, že v příští sezoně už nějaké trofeje vyhrajeme," přidal Ronaldo, který v probíhajícím ročníku nastřílel za United 24 soutěžních branek.

Reklama

Související témata: