Hlavní obsah

Rozhodčí se na Kohouty nachystal, Rudí ďáblové u nich propadli

Londýn

Že se před nástupem na hřiště pekelně soustřeďují a připravují fotbalisté, není nic nového. Záběry z tunelu před duelem Tottenhamu s Manchesterem United však ukazují i maximální koncentraci jednoho z rozhodčích a nechybějí v přehledu vtipných a bizarních scének 33. kola fotbalové Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek

Rudí ďáblové se mnohem více měli inspirovat svědomitým rozhodčím. Na hřišti uchazeče o titul sice dlouho drželi bezbrankový stav, v rozmezí 70. a 76. minuty ovšem třikrát inkasovali, a bylo hotovo (3:0).

Kohouti tak vyrovnali svou dosud nejvyšší výhru nad slavným soupeřem v celé éře Premier League. Jediné předešlé vítězství o tři branky je staré dvacet let - na Nový rok 1996 tehdy vyhráli na Old Trafford 4:1.

Zatímco na nešťastného kouče Van Gaala se v Manchesteru snesla další vlna zdrcující kritiky, jeho protějšek doufá, že sedmibodová ztráta na vedoucí Leicester může být pět kol před koncem ještě stále řešitelná.

„Byl to pro nás těžký den. Věděli jsme, že Leicester vyhrál. Museli jsme také změnit naše předzápasové zvyky, protože zápas s Manchesterem začal později. Podali jsme však dobrý výkon a jsem na hráče hrdý. Musíme stále bojovat, bitvu o titul nevzdáváme," ujišťuje trenér Mauricio Pochettino.

Reklama

Související témata: