Hlavní obsah

Skandál v Premier League. Policie zatýkala kvůli znásilnění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V anglické fotbalové Premier League bublá skandál. Dva mladí hráči létají v průšvihu, policie je vyšetřuje kvůli podezření ze znásilnění. O případu informoval britský deník The Sun. Jména ani klub, ze kterého hráči jsou, nezveřejnil. Známý je jen jejich věk: oběma je devatenáct.

Foto: Lee Smith, Reuters

Ilustrační foto.

Článek

K činu mělo dojít v pátek večer. Údajná oběť kontaktovala policii po pár hodinách. „Policisté zatkli dva muže po oznámení znásilnění. Devatenáctiletý muž byl zatčen pro podezření z ublížení na zdraví a napomáhání znásilnění. Druhý devatenáctiletý muž byl zatčen pro podezření za znásilnění,“ uvedl pro The Sun policejní mluvčí.

S jedním z hráčů měla policie mluvit už na stadionu a zadržela ho pak později v noci, kterou nakonec strávil na policejní stanici. Druhý podezřelý byl zatčen druhý den. Poté, co vypověděli, byli oba na kauci propuštěni. Momentálně jsou na svobodě a čekají na další průběh vyšetřování.

Fanoušci mohou zatím jen spekulovat, o koho jde. Fakta ale známá nejsou. „Vzhledem k tomu, že je celá záležitost v rukách policie, klub se k tomu nebude v této fázi vyjadřovat,“ uvedl mluvčí dosud neznámého klubu, ze kterého oba devatenáctiletí hráči jsou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.