Hlavní obsah

Útočník Defoe míří za Redknappem, nabídka Tottenhamu byla přijata

LONDÝN/PRAHA

Anglický fotbalový reprezentant Jermain Defoe je již jednou nohou v Tottenhamu. Jeho dosavadní klub Portsmouth FC akceptoval nabídku šestnáctého celku Premier League ze severu Londýna. Tam podle Sky Sports News šestadvacetiletý útočník v úterý podstoupí zdravotní prohlídku.

Článek

Zkušený kouč Tottenhamu Harry Redknapp již dříve proklamoval, že jeho cílem je přinést do klubu v ledním přestupním období forvarda z jihoanglického přístavního města. Pompey ale dlouho na nabídky Kohoutů neslyšelo.

Až nyní to vypadá, že přestupu kvalitního útočníka do londýnského týmu nic nebrání. Britská média spekulují o přestupové částce okolo 15 miliónů liber ( téměř 429 miliónů korun). Defoe je nyní v severní části Londýna, kde má podstoupit zdravotní prohlídku.

Před rokem anglický fotbalista tmavé pleti přestoupil za koučem Redknappem do Portsmouthu právě z Tottenhamu. Poté, co jednašedesátiletý stratég přijal nabídku vedení Kohoutů, aby pozvedl tým tápající na chvostu Premier League, umínil si, že Defoea musí mít ve svém týmu i tentokrát. Jak se zdá, jeho přání bude brzy naplněno.

Reklama

Související témata: