Hlavní obsah

Van Gaal v mizerné sezóně zazářil aspoň teatrální etudou, na Old Trafford řádila i myš

Londýn

Prakticky celou sezónu byl pod palbou kritiky. Večerní dohrávkou odloženého duelu s Bournemouthem už toho kouč Manchesteru United moc nezachrání, odpustky může Louis van Gaal získat ještě ve finále FA Cupu proti Crystal Palace. Nejvíc zatím letos každopádně proslul teatrální etudou, která nechybí v přehledu vtipných a bizarních scének sezóny fotbalové Premier League.

Vtipné a bizarní scénky uplynulé sezóny Premier LeagueVideo: Premier League

 
Článek
Fotogalerie

Alespoň něco se mu povedlo. Pobavil celou Anglii.

Rudým ďáblům zápas vyšel, Arsenal porazili 3:2. Holandský kouč přesto nebyl spokojený. Louis van Gaal si v průběhu utkání stěžoval u čtvrtého sudího Mikea Deana na posuzování zákroků na Alexise Sáncheze, jenž se podle něj v soubojích až příliš ochotně poroučel k zemi.

K údivu všech se Holanďan rozhodl, že pády útočníka Kanonýrů názorně předvede. Před Deanem se teatrálně svalil na trávník, což vzbudilo velkou pozornost.

Van Gaal svého chování litoval a rozhodčím se po utkání omluvil. „Musím emoce ovládat. Tohle prostě nejde. Navíc to nepomáhá autoritě rozhodčího," došlo mu.

Tou dobou již ovšem byl hvězdou internetu a fanoušci si ho pěkně podali.

A když už jsme na Old Trafford, zmínit musíme i statečnou myšku, která během utkání se Southamptonem vzala slavný trávník útokem. Bystří kameramani i fotografové se na ni hned zaměřili, a tak se stala jednou z překvapivých hvězd ligy...

Reklama