Hlavní obsah

Vyprodaný Anfield bouřil! Gólman Liverpoolu zesměšnil svého kolegu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Liverpoolu vstupovali do derby s Evertonem jako jasní favorité, avšak na vítězství 2:0 se pořádně nadřeli. Domácí se dokázali proti skvěle bránícímu soupeři prosadit až v 62. minutě gólem Andrewa Robertsona. Brankář Evertonu Jordan Pickford v prvním poločase při každém zákroku teatrálně padnul na kolena, válel se po míči a snažil se rozhodit soupeře, ostatně i jeho spoluhráči se svěřence Jürgena Kloppa snažili dráždit zbytečnými simulacemi. Gólman Alisson se tak na konci zápasu rozhodl Evertonu posměšky vrátit a Pickforda zparodoval. Vyprodaný Anfield bouřil.

Foto: @lfcfansbr, Twitter

Gólman Pickford (nahoře) předváděl teatrální zákroky, tak mu to v závěru Alisson oplatil.

Článek

Hráči Liverpoolu se na městské derby s Evertonem naladili výhrou 4:0 nad svým rivalem Manchesterem United, jenže zápas se od začátku nevyvíjel úplně podle jejich představ. Agresivní hra soupeře jim do rozehrávky vnesla neklid a na koni byli rázem hráči hostí. Hru se snažili všemožně rozkouskovat, například simulacemi zejména Anthonyho Gordona, který za ně viděl i žlutou kartu, nebo teatrálními zákroky gólmana Pickforda.

Ten si v závěru bezbrankové první půle neodpustil provokativní mrknutí po jednom ze svých zákroků, kterým podráždil některé fanoušky i hráče. Ve druhém poločase se Reds díky Robertsonovi dostali do vedení 1:0 a o konečném výsledku 2:0 rozhodl v 85. minutě Origi.

Brankář Alisson se tak v závěru zápasu rozhodl Evertonu, a zejména Pickfordovi, jeho provokování oplatit. Po lehkém zákroku se neudržel a také padl na kolena a zalehl balon. Fanoušci v ochozech začali šílet. „Alisson je král!" vzkazovali mu později skrze sociální sítě.

Liverpool se vítězstvím přiblížil vedoucímu Manchesteru City na rozdíl pouhého bodu a dál živí šance na titul.

Reklama

Související témata: