Hlavní obsah

Zkrvavený Souček musel na šití. Co bude s českým reprezentantem?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ošklivě vypadající zranění hlavy utrpěl ve středečním duelu anglického Ligového poháru český reprezentant Tomáš Souček. Ze zápasu, v němž jeho West Ham prohrál se Southamptonem 1:3, musel odstoupit. Podle oficiálních stránek klubu má v obličeji pět stehů.

Foto: Profimedia.cz

Tomáš Souček s krvavým zraněním v obličeji během utkání se Southamptonem.

Článek

Souček utržil ránu v obličeji po souboji s Ibrahimem Dialloem na začátku druhé půle.

„Z Tomáše Součka teče krev, rozhodčí ale, stejně jako jeho kolega u VAR, v tom neviděl žádný úmysl, což fanoušky hostů pořádně rozčílilo. Chudák Souček, pořád trpí," vykreslil situaci komentátor BBC v online přenosu.

Českého reprezentanta, jenž rozhodl poslední ligový zápas s Wolverhamptonem, se snažili dát lékaři dohromady tak, aby se mohl na hřiště vrátit. Nakonec jej ale musel nahradit Said Benrahm.

„Souček se vrátil na lavičku West Hamu s ošklivě vypadající jizvou kolem pravého oka," upozornila BBC poté na zdravotní stav českého fotbalisty po ošetření.

Zatím není jasné, zda bude opora West Hamu k dispozici na sobotní šlágr proti Liverpoolu.

„Řekli mi jen, že má ošklivou ránu a že má v obličeji pár stehů, ale ještě jsem neměl možnost mluvit s naším lékařským týmem," uvedl kouč David Moyes bezprostředně po zápasu.

Reklama

Související témata: