Hlavní obsah

Ukrajinský fotbalista Talovjerov bude nadále ze Slavie hostovat v Linci

Ukrajinský fotbalista Maksym Talovjerov si prodlouží hostování z pražské Slavie v Linci. Červenobílí zapůjčili třetímu týmu uplynulé sezony rakouské ligy třiadvacetiletého defenzivního univerzála a účastníka nedávného mistrovství Evropy jednadvacítek na další rok, součástí dohody je nově i opce na trvalý přestup. Oba kluby o tom informovaly na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Maksym Talovjerov bude opět hostovat v Linci.

Článek

Talovjerov přišel do Slavie vloni v lednu z Českých Budějovic, do základní sestavy se ale natrvalo neprosadil. Proti LASK Linec odehrál oba zápasy osmifinále Evropské konferenční ligy, kde rakouský klub zaujal. Podzimní část minulé sezony strávil ukrajinský účastník semifinále nedávného mistrovství Evropy jednadvacítek na hostování v Liberci, na jaře pak působil v Linci.

S rakouským mužstvem ho čeká závěrečné 4. předkolo Evropské ligy. "LASK je skvělý evropský klub. Tým už velmi dobře znám, probojovali jsme se do pohárové Evropy. Chtěl bych se tu nadále rozvíjet a pomoci k tomu, abychom slavili další úspěchy," řekl téměř dvoumetrový obránce či defenzivní záložník.

Reklama