Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Plzeň má v rukávu přestupový trumf. Kdo opustí Slavii?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český fotbal má tři zástupce v základních skupinách evropských pohárů. A stále také není uzavřeno přestupové období, byť Slavia, Plzeň či Slovácko budou mít o něco více na spěch kvůli uzávěrce soupisek evropských pohárů. I těmito tématy se zabýváme v pořadu Přímák, kde je tentokrát hostem Ondřej Zlámal, který bez váhání říká, koho by si přál opět vidět ve Slavii. „Mně by se líbilo, kdyby se vrátil Tomáš Souček,“ reaguje zasněně ve fotbalovém studiu Sport.cz.

Přímák s Ondřejem ZlámalemVideo: Sport.cz

 
Článek

Řeč přišla i na Adama Vlkanovu, který už byl viděn ve VIP sektoru Slavie, nakonec však má podle posledních zpráv nejblíž do Plzně, které navíc hrají do karet okolnosti zmíněné v Pořadu. Zažil bývalý mluvčí sešívaných podobnou situaci, jakou řešila Slavia s Vlkanovou? „Nevím, jestli na Strahově byl úplně skvělý VIP salonek, kam bychom zvali hráče," říká pobaveně.

S Ondřejem Zlámalem se také bavíme o komfortu fanoušků v sektorech pro hosty a zajímavé fanouškovské iniciativě, jejímž cílem je právě zlepšení podmínek pro příznivce soupeře.

A také se věnujeme četnosti odvolávání trenérů ve Fortuna lize. Jak si v tomto směru vede česká nejvyšší soutěž oproti těm zahraničním? Více se dozvíte v Přímáku.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín