Hlavní obsah

Bude Ronaldův syn úspěšným fotbalistou? Až přestane pít kolu a jíst brambůrky, říká hvězda Juventusu

Dubaj/Praha

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo byl nedávno na galavečeru v Dubaji vyhlášen nejlepším hráčem tohoto století. Při této příležitosti vznikl zajímavý rozhovor, ve kterém hvězdný Portugalec prozradil, jak vychovává svého syna Cristiana Juniora. Novináře zajímalo, jestli jeho desetiletý potomek může být v budoucnu úspěšným hráčem. Kanonýr Juventusu si myslí, že ano, ale bude to chtít ještě hodně práce. Často je prý na syna naštvaný kvůli jeho životosprávě.

Foto: Sport.cz

Cristiano Ronaldo se svým synem

Článek

„Ještě není dobrým hráčem. Někdy jsem na něho tvrdý, protože mi vadí, když pije Coca-Colu nebo Fantu. Jsem kvůli tomu pak na něj naštvaný," přiznal portugalský reprezentant.

„Hádáme se, když vidím, že jí brambůrky nebo hranolky. On ví, že se mi to nelíbí," dodal Ronaldo. „To je stejné jako s mladšími dětmi. Vždycky, když si dávají čokoládu, tak se na mě dívají, co já na to. Víte, v tomto je potřeba být důsledný," dodal pětinásobný vítěz Ligy mistrů.

Pak se ještě vrátil ke svému synovi Cristianovi, který v mládežnických kategoriích své vrstevníky talentem převyšuje.

„Abych byl upřímný, má velký potenciál. Je rychlý, vysoký a dobře čte hru. Ale to nic neznamená, říkám mu to pořád, že musí mít i velké odhodlání a stát se úspěšným fotbalistou vyžaduje hodně tvrdé práce," nechal se ještě slyšet pětinásobný vítěz Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa.

Ronaldo vše pak uzavřel tím, že by byl rád, kdyby se jeho syn stal fotbalistou. Pokud by ale chtěl dělat něco jiného, tak mu prý nebude stát v cestě.

„Nebudu na něj tlačit, aby hrál fotbal. Pokud bude chtít být třeba lékařem, tak klidně může. Přál bych si ale, aby se snažil být nejlepší v tom, co bude dělat," dodal závěrem.

Reklama

Související témata:
Brambůrky