Hlavní obsah

Fotbalisty Janova převezme kouč Prandelli

Řím

Fotbalisty FC Janov povede bývalý trenér italské reprezentace Cesare Prandelli. U čtrnáctého celku Serie A nahradí chorvatského kouče Ivana Juriče, pro kterého třetí angažmá na lavičce ligurského celku skončilo už po pouhých dvou měsících.

Foto: Ai Project, Reuters

Cesare Prandelli jako kouč Itálie na MS 2014.

Článek

Janovský klub zatím příchod Prandelliho nepotvrdil, ale na sociální síti zveřejnil jeho fotografii, jak trenér vicemistrů Evropy z roku 2012 dorazil do tréninkového centra. Jednašedesátiletý Prandelli naposledy působil v dubajském celku Al Nasr, před tím kromě italské reprezentace vedl mimo jiné Parmu, AS Řím, Fiorentinu, Galatasaray a Valencii.

Třiačtyřicetiletý Jurič poprvé přišel do Janova na začátku sezony 2016/17, ale v únoru 2017 byl propuštěn. Za dva měsíce se k týmu vrátil a vedl ho až do loňského listopadu. Místo něj přišel Davide Ballardini a právě jeho Jurič letos v říjnu nahradil.

Pod Juričovým vedením Janov nevyhrál ani jeden z osmi soutěžních zápasů a po čtvrtečním vyřazení z Italského poháru s třetiligovým celkem Virtus Entella byl chorvatský kouč odvolán.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články