Hlavní obsah

Salernitana - Inter 1:1Nejhorší série od února 2018. Mizérie Interu pokračuje, nevyhrál ani AC Milán

Aktualizováno

Fotbalisté Neapole v 29. kole italské ligy vyhráli 2:1 v Lecce a v čele tabulky mají náskok 19 bodů na druhé Lazio Řím, které má k dobru sobotní utkání s Juventusem. Inter Milán přišel v závěru o vítězství na hřišti Salernitany a po remíze 1:1 prodloužil ligovou sérii bez výhry na čtyři zápasy. Nevyhrál ani AC Milán, který bral doma jen bod za bezrankovou remízu s Empoli.

Foto: Alberto Lingria, Reuters

Fotbalisté Interu Milán přišli v závěru o vítězství na hřišti Salernitany

Článek

Neapol částečně napravila domácí debakl 0:4 s AC Milán z minulého kola a venku vyhrála osmý soutěžní zápas v řadě. Duel rozhodl v 64. minutě Gallův vlastní gól. Lecce naposledy bodovalo na konci února a je na 16. místě.

Inter vedl po Gosensově gólu z šesté minuty a měl i další šance, nakonec ale čekání na tříbodový zisk neukončil. V 90. minutě totiž zapadl do brány nepovedený centr Candrevy, jenž oblékal dres "Nerazzurri" v letech 2016 až 2020.

Inter nevyhrál šesté soutěžní utkání v řadě, což je jeho nejhorší série od února 2018. Po dohrání kompletního programu 29. kola může přijít o čtvrté místo, které jako poslední znamená účast v Lize mistrů. Salernitana remizovala popáté v řadě a je patnáctá.

Italská liga - 29. kolo:
Salernitana - Inter Milán 1:1 (90. Candreva - 6. Gosens)
Lecce - Neapol 1:2 (52. Di Francesco - 18. Di Lorenzo, 64. vlastní Gallo)
AC Milán - Empoli 0:0

Reklama

Související témata: