Hlavní obsah

Pogbův bratr útočí: Paul nechal začarovat Mbappého. Chtěl mu ublížit!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na adresu fotbalového mistra světa Paula Pogby se na konci minulého týdne objevila šokující tvrzení. Jeho bratr společně s partou kamarádů z dětství jej měli údajně vydírat a starší bratr Mathias sdělil, že chystá velké odhalení o Paulově kariéře. Nyní s nimi pomalu začíná. Fotbalista Juventusu prý nechal začarovat svého reprezentačního kolegu Kyliana Mbappého.

Foto: Profimedia.cz

Paul Pogba v dresu Juventusu.

Článek

Francouzští prokurátoři prošetřují obvinění, že Paul Pogba byl terčem vydírání ze strany svého bratra Mathiase a přátel z dětství. Ti prý od hvězdy Juventusu požadovali 13 milionů eur (necelých 320 milionů korun) a opakovaně jej zastrašovali a tvrdili, že je nepodporuje od té doby, co se stal světovou hvězdou.

Paul prý skupině zaplatil 100 tisíc eur (téměř dva a půl milionu korun) a vyšetřovatelům řekl, že vyděrači ho chtěli zdiskreditovat tvrzním, že si najal šamana, aby začaroval jeho reprezentačního kolegu Kyliana Mbappého. Mistr světa z roku 2018 tato tvrzení popřel.

Mathias však hned reagoval na sociálních sítích. „Nemám nic proti tobě, to, co říkám, je pro tvé vlastní dobro, všechno je pravdivé a známé, šaman je známý," napsal. Podle Paulova staršího bratra měl francouzský záložník zaplatit šamanům v průběhu let miliony eur, aby zařídili, aby se vyhnul zraněním, a také aby uškodili Mbappému.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Mathias Pogba (@mathiaspogbaofficial)

„Ve své neúnavné snaze zdiskreditovat každého, kdo zná jeho malá špinavá tajemství, Paul tvrdí, že peníze, které dal svým přátelům, byly součástí vydírání. Ale co když jsou oficiálně smluvně podloženy?" řekl Mathias Pogba, který hrál profesionálně fotbal v několika zemích.

Televizní stanice ESPN situaci dále monitoruje. Mathias totiž stále neřekl poslední slovo.

Reklama