Hlavní obsah

Představitelé Juventusu nemají náznaky, že by Ronaldo klub opustil

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo by měl být i v další sezoně součástí Juventusu Turín. Uvedl to na dnešní tiskové konferenci ředitel klubu Federico Cherubini s tím, že představitelé "Staré dámy" nemají žádné náznaky, které by naznačovaly Portugalcův odchod.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Fotbalista Cristiano Ronaldo během EURO. Dres jakého klubu bude oblékat v další sezoně?

Článek

"Jsme velmi rádi, že se k nám Ronaldo připojí, hned jak si odpočine po mistrovství Evropy," uvedl Cherubini. "Z jeho strany nejsou žádné indicie, že by měl odejít, a zároveň takové neexistují ani od klubu," doplnil klubový ředitel.

Ronaldovi končí smlouva v Juventusu z rok v červnu. "Nemám bohužel věšteckou kouli, abych předpovídal budoucnost. Budu ale samozřejmě rád, když v klubu zůstane," doplnil Cherubini.

Šestatřicetiletý Portugalec, který zatím za tři sezony v Juventusu vstřelil 101 branek, musel v minulé sezoně skousnout až čtvrté místo v Serii A nebo osmifinálový konec v Lize mistrů s Portem. Po neúspěšné sezoně skončil u týmu trenér Andrea Pirlo, jehož nahradil Massimiliano Allegri.

Rodák z Madeiry Ronaldo si chuť nespravil ani na Euru. Portugalsko vypadlo v osmifinále po prohře 0:1 s Belgií a nenavázalo na pět let starý titul. Ronaldo přesto zatím stále figuruje s pěti brankami v čele tabulky střelců turnaje a 109. gólem v reprezentaci vyrovnal rekord Aliho Daeího.

Reklama

Související témata: