Hlavní obsah

Škriniar přišel v Interu Milán po snaze odejít do PSG o kapitánskou pásku

Slovenský obránce Milan Škriniar přišel v Interu Milán o kapitánskou pásku. Trenér Simone Inzaghi mu ji odebral poté, co sedmadvacetiletý fotbalista usiloval o lednový odchod do Paris St. Germain.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Milan Škriniar z Interu Milán během utkání Ligy mistrů na hřišti Viktorie Plzeň.

Článek

Škriniar se podle médií sice dohodl v Paříži na smlouvě, kluby se ale poté na přestupu nedomluvily. Nyní bude moci bývalý hráč Sampdorie nebo Žiliny odejít do Francie v létě jako volný hráč po skončení smlouvy.

V Interu kvůli tomu před nedělním derby s AC Milán přišel o kapitánskou pásku. "V klidu jsme to probrali s ním i vedením klubu. Novým kapitánem bude Samir Handanovič," citovala agentura Reuters Inzaghiho.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Slovenska Milan Škriniar a český útočník Martin Doležal během utkání Ligy národů v Praze.

Italský kouč upozornil, že na Škriniara nezanevřel. "Nesoudím jeho volbu, soudím ho jako člověka a hráče. A je to skvělý kluk, co každý den tvrdě pracuje. Velmi pravděpodobně bude v základu," dodal.

Inter půjde do derby jako druhý tým tabulky Serie A s odstupem dvou bodů od pátého AC, které prohrálo poslední dva zápasy a už čtyři kola nevyhrálo. Italskou ligu vede s náskokem třinácti bodů Neapol.

Reklama

Související témata: