Hlavní obsah

Životní přestup. Slovenský reprezentant Škriniar má namířeno za Messim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský fotbalový reprezentant Milan Škriniar má být podle italských medií velmi blízko přestupu do slavného Paris Saint-Germain. Sedmadvacetiletý obránce má v Interu Milán kontrakt platný ještě na jednu sezonu a blížící se konec smlouvy chystanému transferu nahrává. Nerazzurri za svou hvězdu požadují 70 milionů eur (cca 1,73 miliardy korun).

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Patrik Schick (vpravo) střílí úvodní gól utkání Ligy národů se Slovenskem. Obránce Milan Škriniar už zasáhnout nestačil.

Článek

Podle italských novinářů se Škriniar s vedením PSG už dokonce domluvil na výši roční gáže. Ta má činit 7,5 milionu eur (cca 185 milionů korun) plus bonusy.

Mezi kluby mají probíhat intenzivní jednání, která se blíží ke konci. Navzdory požadovaným 70 milionům eur katarští majitelé nabízejí Interu prozatím milionů 60.

Pakliže kluby najdou nakonec průsečík v jednání, Škriniar se v příští sezoně představí po boku největších hvězd PSG včetně Neymara, Lionela Messiho a Kyliana Mbappého.

Škriniar přišel do Milána v roce 2017 ze Sampdorie Janov. Během pětiletého působení v klubu se vypracoval ve stabilní oporu týmu.

Reklama

Související témata: