Hlavní obsah

Shakira obdržela cenu za hit proti Piquému, předával ji odvěký rival

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok starý pikantní rozchod světoznámé zpěvačky Shakiry s bývalým barcelonským fotbalistou Gerardem Piquém obletěl snad celý fotbalový i showbyznysový svět. A nyní má další zajímavou zápletku! Zpěvačce totiž na předávání trofejí Latin Grammy předal vítěznou trofej Piquého odvěký rival z Realu Madrid a bývalý spoluhráč v reprezentaci Sergio Ramos.

Foto: Jose Breton, ČTK/AP

Sergio Ramos (vlevo) předávající trofej známe zpěvačce Shakiře.

Článek

Vztah mezi Shakirou a Piquém se rozpadl již minulý červenec, kdy měl fotbalista údajně zpěvačku podvést s mladou hosteskou. Shakira se po tomto zjištění s legendou Barcelony rozešla a vyhodila ho z domu.

Tento leden, půl roku po rozchodu, však na vztah upozornila znova. Vydala totiž písničku, která byla mířená vůči španělskému obránci. V textu zaznívaly věci, že má hodnotu dvou mladých holek a že fotbalista údajně vyměnil „Ferrari za Twingo“. Písnička se stala posléze nejsledovanější latinskou písničkou na platformě YouTube.

Na vztah se znova výrazněji vzpomnělo tento čtvrtek. Shakira upoutala pozornost na předávání cen Latin Grammy ve španělské Seville a získala hned tři ocenění. Společnost ale více zaujalo, že u toho byl také odvěký rival Piquého a dříve stoper Realu Madrid Sergio Ramos. Pozoruhodné bylo, že Ramos byl ten, který ji předal dvě z těchto trofejí. Jedna z nich byla udělena za nejlepší popovou latinskou píseň, která byla právě za tu písničku, který mířila na barcelonskou legendu.

Shakira a Ramos také posléze zapózovali do fotoaparátů, kde bylo vidět, jak se obránce Sevilly obmotává kolem světoznámé kolumbijské zpěvačky. To na sociálních sítích vyvolalo poprask, a fanoušci obou španělských gigantů měli další záminku k horlivé debatě.

Španělský vítěz mistrovství světa ve fotbale se dal po vztahu dohromady mladou Martiovou, zatímco Shakira se z Barcelony přestěhovala do Miami. Po předání ceny poděkovala svým španělským fanouškům za to, že ji v „těžkých chvílích“ podrželi, čímž si zjevně rýpla do Piqueho. Navíc zmínila: „Chci se o to podělit i se svým španělským publikem. Doprovázeli jste mě v dobrém i zlém a podrželi mě v těžkých chvílích.“

Reklama

Související témata: