Hlavní obsah

Spoluhráč Alexe Krále Bonucci chce odškodné po svém bývalém klubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italský fotbalový obránce Leonardo Bonucci podnikl podle médií právní kroky proti svému bývalému klubu Juventusu Turín. Šestatřicetiletého mistra Evropy z roku 2021 vyřadil před jeho srpnovým odchodem do Unionu Berlín italský tým navzdory platné smlouvě z kádru a zakázal mu přístup do tréninkového centra.

Foto: Profimedia.cz

Leonardo Bonucci již v dresu nového zaměstnavatele, Unionu Berlín.

Článek

Juventus tím podle Bonucciho poškodil jeho profesionální vyhlídky a image. Svého bývalého zaměstnavatele žaluje „z principu“, případné odškodné by věnoval na dobročinné účely.

Bonucci získal ve dvanácti sezonách s Juventusem od roku 2010 devět mistrovských titulů. V roce 2017 odešel za 42 milionů eur do AC Milán, ale hned po sezoně se vrátil. Na konci srpna přestoupil do Unionu Berlín, kde se stal spoluhráčem českého reprezentanta Alexe Krále.

Reklama

  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.