Hlavní obsah

Davidson Spilková klesla na Irish Open po druhém kole na 19. místo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Golfistka Klára Davidson Spilková si při obhajobě titulu na Irish Open pohoršila ve druhém kole na dělenou 19. pozici. Česká jednička dnes zahrála na hřišti v Newmarket-on-Fergus 72 ran, o čtyři více než v prvním kole, po kterém byla šestá.

Foto: twitter:@spilkovaklara, Twitter

Česká golfistka Klára Davidson Spilková.

Článek

Cutem prošla ještě Sára Kousková, která se dělí se skóre -2 o 37. místo. Oproti čtvrtku se zhoršila o dvě rány a klesla o 15 příček.

Vítězka červnového German Masters Kristýna Napoleaová, která na tom byla po prvním kole stejně jako Kousková, si dnes připsala 76 ran. Účast ve víkendových kolech jí unikla o jeden úder. Skončila na děleném 71. místě. Tereze Melecké patří 86. pozice se skóre +4.

Turnaj Ladies European Tour s dotací 400.000 eur (9,6 milionu korun) dál vede Indka Dikša Dagarová. Vítězka červnového Czech Ladies Open v Berouně má náskok jedné rány před trojicí nejbližších soupeřek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.