Hlavní obsah

Golfista Parnevik: Dlužím Elin omluvu, to já ji s Woodsem seznámil

NEW YORK

Po svých nesčetných úspěších, které získal na golfových hrištích, se musí pro změnu Tiger Woods připravit na nejeden kritický hlas. Na povrch totiž vyplula jeho milostná afera s barmankou Jaimee Grubbsová. Woodse s jeho manželkou Elin seznámil švédský golfista Jesper Parnevik, který toho dnes lituje. Dokonce se hodlá za svůj čin Nordegrenové omluvit.

Foto: Shaun Best, Reuters

Americký golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin Nordegrenovou

Článek

Nordegrenová dělala chůvu u Parnevikových dětí, když ji Švéd při British Open 2001 představil Woodsovi. Tigerovo první pozvání na rande odmítla, ale nakonec se nechala přesvědčit a v roce 2004 si Woodse vzala. Dnes spolu mají dvě děti.

"Samozřejmě, že jsem velmi smutný. Je mi líto Elin, protože jsem zavinil já a moje žena, že se dala dohromady s ním (Woodsem)," řekl Parnevik pro Golf Channel poté, co vyplul na povrch románek golfové hvězdy s barmankou a bulvární plátky začínají spekulovat o dalších Woodsových milenkách.

"Mysleli jsme si, že je asi lepší, než ve skutečnosti je. Budu se pravděpodobně muset Elin omluvit," dodal Parnevik, pětinásobný vítěz na PGA Tour, který v těchto dnech hraje na Floridě závěrečnou fázi kvalifikační školy Q-school o sezónu 2010.

"Samozřejmě, že jde o soukromou věc. Jenže, když je někdo jako on, nejlepší sportovec světa, tak by měl nejprve myslet a raději se nedržet hesla Just do it (Jdi do toho - narážka na slogan Woodsova sponzora Nike)."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články