Hlavní obsah

Italský golfista Manassero si dal k osmnáctinám turnajový triumf

Ideální dárek k úterním osmnáctým narozeninám si dal italský golfista Matteo Manassero, který dnes vyhrál Malaysian Open v Kuala Lumpuru. Už loni se stal ve Valencii nejmladším vítězem turnaje evropského okruhu a dnes přidal další titul, za který inkasoval prémii 288 465 eur (sedm miliónů korun).

Foto: Vincent Thian, ČTK/AP

Italský golfista Matteo Manassero s trofejí pro vítěze Malaysian Open

Článek

"Je to paráda vyhrát dvakrát během jedenácti měsíců," liboval si Manassero, který porazil o jednu ránu Francouze Gregoryho Bourdyho. "Nebylo to snadné, hřiště je vážně obtížné. Všichni hráli výborně, takže nebylo jednoduché se soustředit. Ale zvládl jsem to," prohlásil italský mladík.

Třetí místo obsadil Rory McIlroy ze Severního Irska, který se rychle oklepal z kolapsu na Masters, kde dlouho vedl, v posledním kole se však propadl na 15. místo. Také v Kuala Lumpuru se dostal do průběžného vedení, a přestože ho neudržel, byl spokojen. "Jsem pyšný na to, jak jsem se sebral po tom minulém týdnu. A když vezmu v potaz cestování a všechno kolem, bylo to dobré," uvedl jednadvacetiletý hráč.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články