Hlavní obsah

Melecké na golfovém turnaji v Madridu těsně unikl postup do finálových bojů

O jednu ránu neprošla golfistka Tereza Melecká cutem na turnaji Ladies European Tour v Madridu. Po dvou kolech měla skóre jeden úder na par. Naopak výrazně postupem do víkendových kol zaostala Šideri Váňová s výsledkem +13. Druhá nejlepší česká hráčka ve světovém žebříčku Kristýna Napoleaová turnaj vynechala kvůli zranění žeber.

Foto: Archiv Terezy Melecké

Česká golfistka Tereza Melecká v akci.

Článek

Melecká zahrála v úvodním kole 72 ran, dnes si o jeden úder pohoršila. "Z turnaje mám dobrý pocit. Výsledky v paru a +1 jsou pozitivní. Byla tady asi velká konkurence, protože cut byl po dvou kolech na paru, což se tak často nestává," uvedla čtyřiadvacetiletá hráčka v tiskové zprávě.

"Obě kola byla klidná a bez velkých chyb, bohužel jsem neproměňovala tolik patů. Na posledních dvou jamkách jsem udělala bogey, takže mi cut utekl o jednu ránu, což mě mrzí. Na druhou stranu si z toho nedělám velkou hlavu a už se těším na další evropské turnaje," řekla Melecká.

Madrid Ladies Open vede Finka Tiia Koivistová se skóre deset ran pod par.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.