Hlavní obsah

Nevěrnému Woodsovi přijela dát za uši naštvaná matka

MIAMI

Golfista Tiger Woods se musí třást strachy, svými milostnými avantýrami rozčílil přísnou matku Kultidu, která sedla na letadlo a přiletěla mu dát na Floridu pořádně za uši. Z pětašedesátileté rázné ženy má Tiger velký vítr, před časem uvedl, že právě ona byla jednoznačnou hlavou rodiny, přestože otec byl vietnamský veterán a ostřílený voják.

Článek

Kultida je chováním svého syna „zničena“, nemůže uvěřit tomu, že její Tiger zahýbal své ženě jako na běžícím pásu a nyní už se hovoří o čtrnácti milenkách. Zejména se však obává dopadu skandálu na své vnoučky, dvouletou Sam a desetiměsíčního Charlieho.

„Je to pro ni velmi bolestné, zároveň je ale naštvaná na Tigera, který ji hodně zklamal. Má ráda jeho ženu Elin a doslova zbožňuje svá vnoučata. Obává se o ně, nechce, aby je celá ta záležitost poznamenala. Teď chce od svého syna slyšet, jak se s tím hodlá vypořádat,“ uvedl rodinný přítel pro americký magazín People. „Miluje Tigera a podpoří ho, ať se stane cokoliv, ale tohle bude muset nějaký čas vydýchávat.“

Otázkou je, zda se Woodsově matce, kterou údajně Earl Woods také podváděl, podaří zažehnat možnost rozvodu, o níž se stále častěji hovoří. Světová golfová jednička nedávno ve snaze udržet rodinu pohromadě ohlásila nespecifikovaně dlouhou turnajovou pauzu. Ovšem golfistova žena Elin již prý spřádá plány na rozvodovou bitvu a hodlá se i s dětmi přestěhovat do rodného Švédska.

Reklama

Související témata: