Hlavní obsah

Woods kvůli nemoci odstoupil ve druhém kole z vlastního turnaje PGA Tour

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdný americký golfista Tiger Woods odstoupil kvůli nemoci ve druhém kole z turnaje v Pacific Palisades okruhu PGA, na který se vrátil po desetiměsíční pauze. Osmačtyřicetiletý vítěz 15 majorů ve čtvrtečním prvním kole zahrál jednu ránu nad par, ale o den později boj o cut vzdal.

Foto: Ryan Sun, ČTK/AP

Americký golfista Tiger Woods.

Článek

Bývalá dlouholetá světová jednička Woods ve čtvrtek po odehrání 18 jamek přiznal, že měl křeče v zádech a pak se mu zablokovala. O den později zvládl jen šest jamek. Podle pořadatelů se necítil dobře, ale odstoupení nesouviselo ani se zády ani s nohou, kterou má operovanou a o niž málem přišel při autonehodě před třemi lety.

Na Genesis Invitational v Kalifornii, jehož je pořadatelem, tak Woods skončil podobně jako na svém posledním turnaji PGA Tour. V dubnu z Masters totiž také odstoupil.

Po dvou kolech turnaj v Pacific Palisades vede Američan Patrick Cantlay se skóre -13, náskok na nejbližší soupeře má pět ran.

Reklama

Související témata: