Hlavní obsah

Woods se deset měsíců po nehodě představí se synem na golfové exhibici

Tiger Woods se deset měsíců po automobilové nehodě, při níž si vážně poranil pravou nohu, představí na golfovém turnaji. Pětačtyřicetiletý Američan se týden před Vánoci zúčastní společně s dvanáctiletým synem Charliem stejně jako loni exhibiční akce rodinných dvojic v Orlandu.

Foto: Mike Segar, Reuters

Tiger Woods se deset měsíců po automobilové nehodě vrací na greeny

Článek

"I když to byl dlouhý a náročný rok, jsem moc rád, že ho budu moci zakončit na PNC Championship se synem Charliem. Budu hrát jako otec a nemohu být natěšenější a pyšnější," uvedl dnes na Twitteru Woods.

Vítěz 15 turnajů kategorie major měl vážnou nehodu 23. února, kdy cestou do Los Angeles vyletěl s vozem ze silnice a utrpěl otevřenou zlomeninu holenní a lýtkové kosti a fraktury kotníku a chodidla. Po nehodě mu nějaký čas dokonce hrozila amputace, lékaři mu následně museli kosti zpevnit a stabilizovat pomocí kovových plátů, hřebů a svorek.

Minulý týden Woods přiznal, že už nepočítá s tím, že by se na plný úvazek vrátil na PGA Tour. Po rehabilitaci, jež může trvat ještě dlouho, bude jeho cílem zúčastnit se vybraných turnajů.

Minulý rok otec a syn Woodsovi obsadili v Orlandu mezi dvaceti týmy dělené sedmé místo. Turnaj na 36 jamek se bude hrát 18. a 19. prosince.

Reklama