Hlavní obsah

Návrat ke starým pořádkům. Hokejisty Zlína se pokusí vrátit do extraligy Vlach s Juríkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejový Zlín se po sestupu z nejvyšší soutěže vrací k tomu, co fungovalo v minulosti. Vedení Beranů se pro sezonu 2022/23 dohodlo na angažmá s trenéry Rostislavem Vlachem a Jurajem Juríkem, kteří už u mužstva působili v letech 2012 až 2017. V roce 2014 přivedli tým k mistrovskému titulu. O rok dřív padli Zlíňané až ve finále extraligového play off s Plzní.

Foto: beranizlin.cz

Trenér Rostislav Vlach (vlevo) se vrací na lavičku Zlína. Archivní foto

Článek

„Proces formálního uzavření spolupráce bude završen v dubnu tak, aby noví trenéři ještě nyní mohli dokončit svoje závazky plynoucí z dosavadních kontraktů. V případě Rostislava Vlacha jde o dokončení sezony u české reprezentace do 17 let. Juraj Jurík v současnosti koučuje juniory Beranů. Další členové realizačního týmu budou představeni v následujících týdnech," oznámilo vedení zlínského hokejového klubu.

Nedávná valná hromada stanovila, že se chystá podniknout veškeré nezbytné kroky pro rychlý návrat Beranů z první ligy zpět do extraligy. Vlastníci se shodli na potřebě obsadit i pozici klubového šéfa.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.