Hlavní obsah

Nejhorší chvíle kariéry. Sestup Slavie, přiznává manažer plzeňského klubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejhorší chvíle ve sportovním životě. Sestup Slavie z nejvyšší soutěže prý už nic nemůže přebít. „Že jsem byl u toho sestupu, to mě bude mrzet do konce života. Dělali jsme, co jsme mohli, ale bohužel to se záchranou nevyšlo," přiznává v pořadu Příklep na Sport.cz odchovanec klubu a slávistický srdcař Tomáš Vlasák, současný sportovní manažer hokejové Plzně.

Vrátí se Tomáš Vlasák do Slavie? Diskuse v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

V hráčské kariéře si vychutnal řadu úspěchů, u těch největších, kterých dosáhla pražská Slavia, však chyběl. Zato u sestupu sešívaných nechyběl a považuje to za pořádný škraloup svého hokejového života. „Pořád je Slavia klubem, kterému fandím a fandit budu. Teď tam jsou těžké chvíle, konstatuje Vlasák. Je znát, jak jej bolí, že je s jeho jménem spojen sestup Slavie. „Mrzelo mě to, mrzí a mrzet bude. Slavia by v extralize měla být," tvrdí současný manažer extraligové Plzně.

Pražskému klubu dál drží palce, i když hraje o stupínek níž. „Slavii vzal Standa Tichý, obrovský slávista, srdcař. Sehnat peníze na první ligu v Praze, kde je Sparta a fotbaly, je těžký," vnímá složitou situaci sešívaných. „Vždycky ale Slavii přát budu a doufám, že se dočkám toho, že se do extraligy vrátí."

Vrátí se trenér Radek Duda do Slavie? Příspěvek z pořadu Příklep.Video: Sport.cz

A jaká je možnost, že se v budoucnu sám vrátí do vršovického klubu. „Nikdy neříkej nikdy," vypálí nejprve. „Uvidíme, jak bude ten pohokejový aktivní život pokračovat, kde budu působit coby nějaký funkcionář," dodává.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.