Hlavní obsah

Prvoligový Havířov odvolal trenéra Dorniče, mužstvo povede Hinner

HAVÍŘOV

Prvoligové hokejisty Havířova povede Pavel Hinner, který ve středu na střídačce nahradil slovenského kouče Ivana Dorniče. Toho vedení posledního celku druhé nejvyšší soutěže kvůli neuspokojivým výsledkům odvolalo. Informoval o tom oficiální havířovský web.

Foto: www.hc-havirov.cz

Zimní stadión v Havířově

Článek

Dornič ve funkci paradoxně skončil po vítězství 3:1 nad Táborem, kterým se Havířov přiblížil týmům nad sebou na minimální bodový rozdíl. "Trenér byl odvolán na základě neuspokojivých sportovních výsledků a současného postavení v tabulce," uvedl jednatel klubu Petr Folta.

Hinner je v havířovském hokeji dobře známou postavou, v klubu se angažoval v jeho extraligové éře na přelomu století jako majitel i provizorní kouč. Nyní si trenérskou roli vyzkouší znovu.

Jeho spolupracovníky vedení klubu jmenovalo dosavadního sportovního manažera Marka Novotného a trenéra mládeže Iva Potěšila. Pod vedením nového triumvirátu se tým představí už v dnešním utkání v Chrudimi.

Havířovští hokejisté mají za poslední tři měsíce už třetího kouče. Těsně před začátkem sezony vystřídal Dornič Petra Kaňkovského.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.