Hlavní obsah

Vsetín - Slavia 4:5Slavia poprvé v sezoně uspěla venku, vyhrála na ledě Vsetína

Vsetín

Hokejisté Slavie vyhráli zápas 9. kola první ligy na ledě Vsetína 5:4, dočkali ve čtvrtém venkovním duelu v sezoně prvního bodového zisku a posunuli se na 9. místo tabulky. Sedmí Valaši neuspěli po čtyřech výhrách v řadě. Utkání se mělo původně hrát už ve středu, ale protože Pražané cestou uvízli v koloně na dálnici u Brna, bylo o den odloženo.

Článek

Slavia se ujala vedení v sedmé minutě díky brance Filipa Kuťáka, ale domácí stav otočili. Ještě v úvodním dějství vyrovnal Radim Kucharczyk a ve druhé třetině se prosadil v přesilové hře Vít Jonák.

Ve 42. minutě strhli vedení na stranu Pražanů během 19 vteřin Jan Novák a Jaroslav Brož. Hned za 66 sekund sice vyrovnal svým druhým gólem v utkání Jonák, ale ve 47. minutě vrátil v oslabení Slavii náskok Kuťák a v přesilové hře pak zvýšil Tomáš Šmerha. Vsetín už stihl jen zkorigovat stav díky Branislavu Řehušovi.

Dohrávka 9. kola první hokejové Chance ligy:
Vsetín - Slavia Praha 4:5 (1:1, 1:0, 2:4)
Branky: 24. a 43. Jonák, 13. Kucharczyk, 57. Rehuš - 7. a 47. Kuťák, 42. J. Novák, 42. Jaroslav Brož, 56. Šmerha. Rozhodčí: Fiala, Ondráček - Měkýš, Otáhal. Vyloučení: 6:5. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 2860.

Reklama