Hlavní obsah

Další odklad! Jágrův zápas pod širým nebem se ani letos neuskuteční. Útočník se ale chystá do O2 areny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pompézní hokejový svátek jménem Winter Hockey Games čeká už třetí odklad. Poté, co se hokejové zápasy pod širým nebem dvakrát kvůli covidovým restrikcím neuskutečnily ve Špindlerově Mlýně, se měly letos v prosinci konat v Praze. Jenže především vinou drahých energií ji pořadatelé odsouvají minimálně o další rok. Utkání, v němž se mělo představit i Kladno, přitom v létě bylo největším hnacím motorem, aby Jaromír Jágr pokračoval v kariéře.

Winter games se odkládají na prosinec 2023. Vstupenky lze využít na únorové utkání legendVideo: Sport.cz

 
Článek

„Jsme nuceni akci přesunout na prosinec 2023. Situace kolem energií a dalších věcí není jednoduchá a organizace by byla náročná," přiznala Andrea Bársony z pořadatelské agentury Envia.

Je to trochu „zakletá" akce. Loni už ve Špindlerově Mlýně stály tribuny pro 7 500 diváků, jenže vzhledem k epidemiologické situaci na ně mohla podle tehdejších nařízení dorazit jen tisícovka lidí. I proto se organizátoři rozhodli akci o rok odložit a přesunout do Prahy, přičemž již zakoupené vstupenky zůstaly v platnosti. Nyní je ale budou mít lidé možnost vrátit.

„Že se lidé obávají o peníze, je nyní naprosto pochopitelné. Mohli jsme firmu poté, co nám loni kvůli rozhodnutí státu vznikly velké výdaje, poslat do insolvence, ale postavili jsme se k tomu čelem, že budeme bojovat. A tak 5. prosince přijde všem držitelům vstupenek newsletter a oni se budou moct rozhodnout, jak s lístky naloží," říká Tomáš Janků z produkce společnosti Envia.

První variantou je, že si vstupenky ponechají na příští rok. Druhou, že jim peníze budou vráceny. A třetí, že si lístky na Winter Hockey Games smění za ty na utkání, které se odehraje 10. února 2023 v O2 areně. To proti sobě nastoupí týmy českých a slovenských legend, přičemž duel bude i oslavou 25 let od naganského zlata.

V českém týmu má nastoupit Jaromír Jágr, Patrik Eliáš, Petr Nedvěd, David Výborný či Robert Reichel, k tomu na střídačce budou stát zlatí hoši z Nagana – Ručinský, Straka, Beránek, Patera či Špaček. Za Slovensko přijedou bratři Hossové, Richard Zedník, Žigmund Pálffy, možná i Peter Bondra a Zdeno Chára.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec