Hlavní obsah

FANTASY: Reprezentační přestávka skončila! V úterý se opět začíná hrát extraliga

Extraligová přestávka, kterou vyplnily zápasy Euro Hockey Tour, je u konce. V úterý se opět rozehraje česká nejvyšší hokejová soutěž. Které hráče byste si měli vybrat do vašeho Fantasy týmu pro 23. kolo, které zahájí netradičně v úterý od 17:00 souboj Třince s Libercem?

Do branky jsme postavili Maxwella.

Článek

Robert Sabolič a Curtis Hamilton

Sabolič je ve skvělé formě. V letošní sezóně nastřílel 22 gólů a je s velkým náskokem nejlepším střelcem Sparty. Slovinského kanonýra předčí v klubové produktivitě pouze Daniel Přibyl, který má na svém kontě 35 bodů.

Výbornými výkony se prezentuje i Curtis Hamilton. Kanadský útočník nasbíral ve 36 utkáních 25 bodů za 10 gólů a 15 asistencí. V tabulce pravdy má fantastických 24 bodů.

Sparta vyhrála devět zápasů v řadě. Její neporazitelnost ukončil až Hradec Králové. Pražané se ve středu večer střetnou s Litvínovem.

Petr Sýkora a Brandon Maxwell

Nejproduktivnějším hráčem a zároveň nejlepším střelcem Pardubic je Petr Sýkora. Miláček fanoušků Dynama dal 18 gólů a na 10 jich přihrál.

Post brankářské jedničky si vydobyl Brandon Maxwell, se kterým klub podepsal před pár dny novou dvouletou smlouvu. Čtytřiadvacetiletý brankář odchytal v této sezóně 35 utkání s průměrem 2,48 obdržené branky na zápas a s úspěšností zákroků 92,27 %.

Pardubice prožívají nevydařenou sezónu. S 53 body okupují až 12. místo tabulky. Ve středu přivítají na domácím ledě v televizním utkání hokejisty Zlína.

Tomáš Urban a Marek Trončinský

Mladá Boleslav se střetne před svým publikem s posledními Karlovými Vary. Bruslaři jsou v tomto zápas jasným favoritem. Nejproduktivnějším hráčem boleslavských je Tomáš Urban, který získal ve 43 střetnutích 31 bodů. Nejlepším nahrávačem a nejproduktivnějším obráncem je Marek Trončinský. Zkušený zadák asistoval u 19 branek a 2 góly vstřelil.

Reklama

Související témata: