Hlavní obsah

FANTASY: V pátek začíná další kolo Fantasy extraligy! Věříme hráčům Sparty a Třince

Zápasy Zlína s Litvínovem a Mladé Boleslavi s Třincem odstartuje v pátek 10. kolo Fantasy extraligy, které skončí až ve čtvrtek 20. listopadu šlágrem mezi Hradcem Králové a třineckými Oceláři. Kluby figurující na špičce tabulky Sparta a Třinec odehrají během 10. kola hned tři utkání, proto doporučujeme v tomto případě využít maximálního počtu povolených hokejistů a zařadit do Fantasy týmu tři hráče z těchto celků.

Do branky opět stavíme Roberta Kristana z Pardubic.

Článek

Sparta se po vyřazení v osmifinále Ligy mistrů může naplno soustředit na nejvyšší českou soutěž. Petr Kumstát, kterého jsme určili kapitánem, se v hodnocení +/- bodů nachází na 5. místě. V osmnácti odehraných zápasech si připsal deset bodů ze pět branek a stejný počet asistencí. Spolu s Kumstátem jsme zařadili do útoku Lukáše Klimka. Bývalý hráč Vítkovic je s devíti vstřelenými góly nejlepším střelcem pražského týmu.

Polášek kraluje obráncům

Výrazný bodový příděl si slibujeme od spoluhráče zmíněné dvojice - Adama Poláška. Mladý obránce kraluje s patnácti body (3+12) produktivitě Sparty a zároveň je nejproduktivnějším zadákem v extralize. Holešovický tým sice čeká těžké utkání na půdě Olomouce, která se díky šesti vítězstvím z posledních sedmi zápasů posunula na šesté místo tabulky, avšak v neděli přivítá na svém ledě poslední Zlín. Berani inkasovali v posledním střetnutí v Pardubicích šest gólů a na Spartě to nebudou mít vůbec snadné.

Tým pod vedením trenéra Josefa Jandače hraje v úterý jediný extraligový zápas, a to proti Brnu. Z mužstva Ocelářů by měli bodovat především Irgl a Polanský. Oba borci patří k nejlepším hráčům Ocelářů, kteří se nacházejí na druhé příčce za vedoucím Litvínovem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.