Hlavní obsah

Hokejisty Kladna posílil krátce před startem extraligy hráč z farmy Bostonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Kladna získali krátce před startem nového extraligového ročníku posilu do útoku. Dres Rytířů bude oblékat Lotyš Eduards Tralmaks, který v minulé sezoně hrál v týmu Providence Bruins v zámořské AHL. Středočeši věří, že šestadvacetiletého útočníka budou mít k dispozici již v pátečním zápase 1. kola v Olomouci.

Foto: Profimedia.cz

Eduards Tralmaks posílí hokejisty Kladna

Článek

„Stále jsme hledali způsob, jak kádr posílit. Otevřela se možnost přivést Eduardse Tralmakse, na kterého jsme měli skvělé reference přímo z organizace Providence Bruins. Je to vysoký silový hráč, který navíc dobře bruslí. Slibujeme si od něj mimo jiné zvýšení důrazu v předbrankovém prostoru,“ uvedl sportovní manažer Jiří Burger na klubovém webu.

Tralmaks, který měří 193 centimetrů, přiletěl do Česka dnes a ve středu by se měl zapojit do tréninku s novými spoluhráči. Rytíři aktuálně řeší formality jeho angažmá. „Na sezonu jsem se připravoval individuálně na ledě i mimo něj. Po fyzické stránce se cítím dobře,“ řekl Tralmaks.

Rodák z Rigy odešel do zámoří již v 17 letech. Působil v mládežnických týmech, juniorské USHL a poté i na univerzitě v Maine. Poté jako nedraftovaný hráč podepsal smlouvu s farmou Bostonu. V AHL odehrál Tralmaks včetně play off 90 zápasů s bilancí 22 branek a 20 asistencí.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.