Hlavní obsah

Hokejové Vítkovice zdražily, chtějí ale více bavit

Vítkovice

Dražší vstupné, za které toho ale fanoušci i více uvidí, slibují před novou extraligovou sezónou hokejové Vítkovice. Vstupenka na utkání v Ostravě podražila, nicméně i v nadcházející sezóně bude hokejová extraliga v Ostravar Aréně nejlevnější.

Foto: Aleš Krecl

Trenér Vítkovic Jakub Petr.

Článek

Cenu vstupenky na utkání základní části hokejové extraligy ve Vítkovicích vzrostla na 199 korun, je ale řada možností, jak si ji zlevnit. „Dobře víme, že jakékoli zdražování je vždy nepopulární, ale dosavadní cenová politika už v dnešní době není pro klub udržitelná. Snažili jsme se ale ceny pro příští sezónu nastavit tak, aby si každý mohl vybrat to, co mu nejlépe vyhovuje," řekl výkonný ředitel HC Vítkovice Ridera Petr Handl.

V minulých sezónách měli držitelé celosezónních permanentních vstupenek možnost zakoupit si jeden typ klubové karty, nově budou mít na výběr ze tří možností. Fanoušci, kteří klubovou kartu vlastnili v uplynulé sezóně, mají automaticky novou věrnostní celosezónní klubovou kartu za nejvýhodnější cenu 3990 korun. Noví za ni zaplatí 4190 korun, jedno utkání základní části je tak vyjde na 161 korun. Karta platí na všechna domácí utkání Vítkovic, včetně play off. Nejlevnější možností je pak zakoupení základní klubové karty platná pouze na utkání základní části extraligy. Stojí 3290 korun. „S ohledem na to, kolik novinek, doprovodných aktivit a benefitů chceme fanouškům v příští sezóně nabídnout, zůstáváme z pohledu ceny i prostředí, ve kterém se naše zápasy odehrávají, jedním z nejlepších a zároveň nejlevnějších extraligových klubů," upozornil Handl.

Například v Třinci stojí permanentka na celou sezónu včetně play off nejméně 3700 korun v sektoru na stání. Za sedadlo si ve Werk Aréně fandové nejméně tisícovku připlatí. Celosezónní vstupenka na Spartu Praha začíná v sektoru na sezení na 4300 korunách, ve Zlíně na 4400 korunách a v mistrovském Brně na 6 tisících korunách.

A jaké novinky tedy Vítkovice chystají? Především novou Fanzónu před každým domácím zápasem. „Je přirozené, že fanoušci jsou zvědaví hlavně na to, v jaké podobě, a hlavně formě nastoupí tým k jednotlivým utkáním extraligy. Nicméně naším cílem je nabídnout fanouškům mnohem větší porci zábavy než jen tu, která se odehrává přímo na kluzišti během zápasu," nastínil Handl. „Cílem projektu je dát fanouškům příležitost pobavit se, zasoutěžit si, občerstvit se a třeba se i potkat se zajímavými hosty ještě předtím, než vstoupí do ochozů Ostravar Arény," doplnil výkonný ředitel klubu.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice