Hlavní obsah

Hokejový brankář Godla podepsal novou smlouvu v Litvínově

Hokejový brankář Denis Godla bude i nadále působit v extraligovém Litvínově. Šestadvacetiletý slovenský gólman podepsal novou dvouletou smlouvu. Severočeši to oznámili v tiskové zprávě. "Udržet Denise bylo pro nás klíčové. V letošní sezoně opět předvádí výborné výkony a je základním stavebním kamenem našeho týmu," uvedl generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Foto: Patrik Uhlíř, ČTK

Brankář Litvínova Denis Godla.

Článek

Godla přišel v roce 2020 z Kladna a stal se týmovou jedničkou. Za Litvínov odchytal zatím 90 zápasů s úspěšností zásahů 90,78 procenta, sedmkrát udržel čisté konto.

"Jsem rád, že jsme se s vedením klubu dohodli. Mou prioritou bylo prodloužit smlouvu v Litvínově. Cítím se tady dobře, mám hodně známých a v kabině spolu dobře vycházíme," uvedl Godla. Ocenil spolupráci s trenérem brankářů Zdeňkem Orctem. "Sedli jsme si a hodně mě toho naučil po hokejové i životní stránce. Jsem rád, že budu moci pokračovat v Litvínově a dále se zlepšovat," dodal.

Godla je třetím hráčem ze současného kádru, který v Litvínově podepsal novou smlouvu. V minulých dnech klub oznámil pokračující spolupráci s útočníkem Patrikem Zdráhalem a obránce Patrikem Demelem.

Reklama

Související témata: