Hlavní obsah

Hokejový obránce Marcel bude hrát za Vítkovice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejový obránce Patrik Marcel bude hrát v extralize za Vítkovice. Ostravský klub oznámil angažování devětadvacetiletého důrazného hráče na svém webu. V této sezoně působil Marcel v Hradci Králové.

Foto: Profimedia.cz

Patrik Marcel v dresu Hradce Králové

Článek

„Patrik Marcel je tvrdý hráč, který umí pořádně znepříjemnit hru soupeři. Je to typ hráče, který se umí obětovat pro svůj tým. Navíc má dostatek zkušeností, takže počítáme, že může být přínosem pro naši obranu, především do samotné defenzivy,“ uvedl sportovní ředitel Roman Šimíček.

Marcel působil v Hradci Králové od listopadu 2022, extraligu hrál i za České Budějovice a mateřskou Plzeň. V nejvyšší soutěži doposud nastoupil ke 100 zápasům, vstřelil gól a přidal jednu asistenci. Téměř pět sezon odehrál v prvoligových Litoměřicích, dvě z nich pod vedením nového hlavního trenéra Vítkovic Davida Bruka.

„Je to velmi důrazný obránce, který naší hře může pomoci hlavně v obranném pásmu a předbrankovém prostoru. Je důrazný na mantinelech, a co se týče ofenzivy, tak disponuje velice tvrdou střelou,“ řekl Bruk.

Reklama