Hlavní obsah

Hokejový obránce Zdráhal podepsal novou smlouvu v Pardubicích

Hokejový obránce Jan Zdráhal podepsal novou víceletou smlouvu s extraligovými Pardubicemi a bude i nadále členem kádru Dynama. Východočeši ale počítají s tím, že příští sezonu začne třicetiletý hráč v prvoligovém Vrchlabí, se kterým úzce spolupracují.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Patrik Zdráhal během přípravného utkání hokejové reprezentace před MS.

Článek

"Na Honzu jsme se mohli vždy, když bylo potřeba, spolehnout. Patří k těm nejpoctivějším hráčům a rozhodl se svoji budoucnost spojit s naší organizací. S největší pravděpodobností začne sezonu ve Vrchlabí, kde nám pomůže s výchovou mladých kluků, kteří přichází z juniorky nebo tam působí rok po juniorce," uvedl sportovní ředitel Dušan Salfický na klubovém webu.

Zdráhal působí v Pardubicích od sezony 2018/19, aktuálně má na kontě 230 zápasů v nejvyšší soutěži, pět branek a 26 asistencí. Extraligu hrál i za Jihlavu.

Pardubice dnes večer zároveň oficiálně potvrdily, že do týmu se vracejí z hostování slovenský obránce Martin Bučko a útočník Michal Rouha. Nové smlouvy podepsali brankář Vojtěch Nečas, obránce Vít Kaštánek a útočník Robin Kaplan. I s nimi klub ale podle Salfického počítá hlavně pro zápasy Vrchlabí.

Reklama

Související témata: