Hlavní obsah

Hokejový útočník Gríger se z Liberce vrací do Karlových Varů

Hokejový útočník Dávid Gríger se po dvou letech strávených v Liberci vrací do Karlových Varů. Sedmadvacetiletý slovenský reprezentant podepsal se západočeským extraligovým klubem smlouvu na tři sezony. Energie o tom informovala na svém oficiálním webu.

Foto: Sport.cz

Slovenský hokejista Dávid Gríger v dresu Karlových Varů. Archivní foto

Článek

"Velmi se těším na novou sezonu. Přijde mi, že se tady vůbec nic nezměnilo, snad kromě loga. Připadá mi to, jako kdybych si jen někam odskočil na víkend a vrátil se zpět. Jsem rád, že jsem tu a že zase budu bojovat za Energii," uvedl Gríger.

Odchovanec Popradu působil v Karlových Varech v letech 2013 až 2020. Nejprve hrál za juniory, poté se prosadil do seniorského týmu a před odchodem do Liberce patřil mezi klíčové útočníky Západočechů.

"Bavili jsme se doma o mém dalším působení. Vary projevily zájem, což mě potěšilo. Já jsem nikdy neřekl, že se do Varů nechci vracet, naopak. Přítelkyně je odtud, já zde strávil předtím sedm let a beru to tu de facto jako takový druhý domov. Vracím se do klubu, který mi dal šanci si zahrát extraligu, a já se budu snažit mu to nyní vrátit," uvedl Gríger.

Za Energii Gríger odehrál 232 zápasů s bilancí 59 branek a 75 asistencí. V Liberci si připsal 69 bodů (34+25) ve 110 utkáních.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec