Hlavní obsah

Hokejový útočník Poulíček podepsal v Pardubicích novou smlouvu

Pardubice

Hokejový útočník Patrik Poulíček bude i nadále hrát za extraligové Pardubice. Osmadvacetiletý hráč podepsal po nejvydařenější sezoně v kariéře s Dynamem novou dvouletou smlouvu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pardubický útočník Patrik Poulíček a brankář Sparty Praha Jan Lukáš.

Článek

"Patrik je příkladem hokejisty, který se díky své píli vypracoval v základní stavební kámen naší sestavy. Je typem hráče, který svým přístupem a morálními vlastnostmi strhává ostatní k lepším výkonům a za to mu patří obrovský dík a celá naše organizace je ráda, že takového hráče bude mít ve svých řadách další roky," uvedl sportovní ředitel Dušan Salfický na klubovém webu.

Rodák z Havlíčkova Brodu působí v Pardubicích od mládežnických let, v dresu Dynama debutoval v sezoně 2013/14. Poslední čtyři ročníky byl již stabilním členem kádru a v uplynulé sezoně nasbíral v 58 utkání včetně play off 27 bodů za 20 branek a sedm asistencí. V základní části se se 17 góly dělil o pozici druhého nejlepšího střelce týmu s Matějem Blümelem.

"Jsem rád, že jsem v uplynulé sezoně svými výkony přesvědčil vedení, které mi nabídlo prodloužení smlouvy a můžu pokračovat ve svém domovském klubu. Sezona se mi po stránce osobních výkonů povedla, splnil jsem své cíle, na které chci v nadcházejícím ročníku navázat, posunout je a tak pomoci týmu k vyšším cílům, ke kterým všichni směřujeme své myšlenky," řekl Poulíček.

Reklama

Související témata: