Hlavní obsah

Holaně těší probuzení Vítkovic

OSTRAVA

Tři domácí vítězství probudila hokejisty Vítkovic a trenér Miloš Holaň se po špatném začátku sezóny konečně usmívá. Naposledy jeho svěřenci uspěli na svém ledě v neděli, kdy vybojovali těsnou výhru nad libereckými Bílými Tygry.

Článek

"Uspět třikrát doma je hrozně složité a jsem šťastný, že se nám to povedlo. Hráli jsme už na krev, kluci šli do maxima, ale těžký boj zvládli. Pochvalu si zaslouží celý tým, absolutorium pak brankář Pinc. Chytal opravdu výborně," děkoval hráčům Holaň, který po nedělním vítězství nad Libercem dopřál dva dny volna.

Bitva s Libercem ale nebyla pro vítkovický tým vůbec snadná. "Chtěli jsme znovu hrát co nejdéle na bezbrankový stav a dařilo se to. Po obdrženém gólu v polovině třetí třetiny jsme zredukovali sestavu na tři formace, Kropáč dokázal srovnat, vzápětí vyšel brejk a v závěru jsme vítězství udrželi. Je moc dobře pro naši psychiku, že jsme otočili v tak těžkém souboji nepříznivý stav," dodal Holaň.

Vítkovice se tak poprvé v sezóně odpoutaly od posledního místa v tabulce a změna je vidět i na náladě hráčů. "Slíbili jsme si, že prostě už musíme zabrat. Porazili jsme Karlovy Vary, pak přejeli Spartu a teď vydřeli i skalp Liberce, snad už to bude lepší. Doufám, že nás podobná výsledková krize jako v prvních pěti kolech už nepostihne," vykládal útočník Vítkovic Martin Tomašák a jen dodal, že po náročném programu mužstvo odpočinek hodně potřebuje.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 19 : 00
20240428T19 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články