Hlavní obsah

Hradec Králové prodloužil smlouvy s Šimánkem a Vydareným

Hradec Králové

Vedení hokejistů Hradce Králové prodloužilo kontrakty s útočníkem a zároveň kapitánem týmu Jiřím Šimánkem a s obráncem Reném Vydareným. Oba mají nově hájit barvy Východočechů minimálně do dubna 2016. Divákům to před pondělním utkáním 34. kola extraligy proti Kometě Brno sdělil předseda představenstva Miroslav Schön.

Foto: Pavel Němeček, ČTK

Královéhradecký útočník Jiří Šimánek prodloužil s klubem smlouvu do roku 2016

Článek

Oběma hráčům se stejně jako celému týmu Mountfieldu, jenž se usadil na druhé příčce tabulky za suverénem ligy Spartou, po přesunu z Českých Budějovic daří. Pětatřicetiletý Šimánek nasbíral v dosud odehraných 33 zápasech stejný počet bodů díky 19 gólům a 14 nahrávkám, což z něho dělá nejproduktivnějšího hráče klubu. O tři roky mladší Slovák Vydarený je se 16 body (4+12) z téhož počtu utkání jeho nejproduktivnějším zadákem.

"Jsme velmi rádi, že se nám podařilo podepsat smlouvu s oběma hráči, kteří jsou platní pro naše A-mužstvo. Jiří Šimánek potvrdil roli lídra, je skvělým kapitánem a vůdčí osobností, což se potvrdilo i nominací do národního mužstva. René Vydarený je pak velmi zkušený obránce, jenž tráví na ledě nejvíce času z našich obránců," uvedl na klubovém webu generální manažer klubu Aleš Kmoníček.

Reklama

Související témata: